Följ oss på Facebook

NYHETSBREV FRÅN
Nr 1/ 2017

I detta nyhetsbrev finns nyheter och information om Tolvanloppet 2017
Anmälan och mer information finns på Tolvanloppets hemsida, www.tolvanloppet.nu.
Bromma IF


Spring Tolvanloppet 20 maj 2017

Anmälan öppnar den 25 oktober – anmäl dig här.

En bild som fångar stämningen under tävlingen. Tolvanloppet 2011. Foto : Roger Turesson, Bromma IF.

Tolvanloppet innehåller totalt 30 klasser fördelade på 17 starter med drygt 6 timmar från första start till sista målgång. Loppet erbjuder löpning för alla åldrar – först ut är de minsta i klassen "FörEliten", (barn upp till 3 år som springer 150 meter), sist ut är seniorerna som springer den utmanande 12–kilometersbanan. För män och kvinnor 50 år och äldre som springer 12 kilometer finns en veteranklass. För 6 och 12 kilometer finns även klasser utan tidtagning.

All information om de olika klasserna finns på www.tolvanloppet.nu under menyvalet Klasser.

"Vrakpris" till de första 100 anmälda.

På samma sätt som de senaste åren erbjuder vi år kraftigt rabatterade priser till de 100 första anmälningarna. Följande priser gäller för de totalt första 100 anmälningarna (ordinarie pris t.o.m. 30 april inom parentes):
12 km: 160 kr (270 kr), 6 km senior 130 kr (200 kr), barn och ungdomar 80 kr (150 kr).
Tveka inte – anmäl dig nu!

Oförändrade priser

Anmälningsavgifterna är desamma som till Tolvanloppet 2016. Fullständiga uppgifter om anmälningsavgifter finns på Tolvanloppets hemsida under menyvalet Klasser.

Tack till alla som svarade på enkäten om Tolvanloppet 2016!

Efter Tolvanloppet 2016 skickades en utvärderingsenkät ut till deltagarna för att få underlag för arbetet med att fortsätta att utveckla arrangemanget. Ett mycket varmt tack till alla som svarade på enkäten, vi kommer att ha stor nytta av era synpunkter. På Tolvanloppets hemsida kan man nu läsa en sammanställning av enkätsvaren på frågan "Vad är det bästa med Tolvanloppet?" Vi kommer att återkomma med ytterligare sammanställningar av enkätsvaren.


Ge bort en start i Tolvanloppet!

Ger du bort en startplats i Tolvanloppet så ger du bort en rolig upplevelse. Det kan också bli ett stimulerande träningsmål för det nya året.

För att ge bort en startplats gör så här: gör anmälan som vanligt men ange din egen mailadress för att inte anmälningsbekräftelsen ska gå till löparen. Skicka sedan ett mail till post[a]tolvanloppet.nu med information om löparens egen adress så att vi vet till vilken adress information och startbevis ska skickas till när tävlingsdagen närmar sig.

Stöd till Bromma IF:s ungdomsverksamhet

Tolvanloppet arrangeras av Bromma IF. Bromma Idrottsförening grundades 1952 och är en friidrottsförening som idag framförallt har en stor ungdomsverksamhet. Tolvanloppet är en viktig inkomstkälla för ungdomsverksamheten. Föreningen anordnar varje sommar en mycket uppskattad friidrottsskola där 100–tals barn har kul och provar på friidrottens grenar.Frågor?

Undrar du över något är du mycket välkommen att kontakta Bromma IF:s kansli.
Kansliet är öppet kl. 8–12 måndag–fredag, onsdagar även 15–19.
Telefon: 08–26 77 72, e–post: post[a]brommaif.org.


Tolvanloppskommittén
Bromma IF


Samarbetspartners – läs mer på vår partnersida
Huvudpartners


Mellanpartners

Övriga partners